Munixo - a legjobb ERP
megoldás KKV-k számára!

  • Kényelmes és intuitív kezelhetőség
  • Üzleti folyamatok teljes automatizálása
  • Költségcsökkentés és hatékonyságnövelés
  • Teljes átláthatóság a vállalkozása számára
  • Biztonság az időtálló technológiák révén
Aufgeklappter Laptop mit der ERP Software Munixo auf dem Bildschirm inklusive Siegel "TOP ERP Anbieter Dienstleistung"

ERP Software - egy támogató partnerrel

Az információ a hatékony üzleti döntések alappillére. A Munixo ERP Software Platform bevezetésével átlátható információkat kap az operatív és stratégiai vállalati feladatok irányításához. Középvállalkozásként vagy növekedési pályán lévő kisvállalkozásként az Ön csapata is professzionális, egyedi igényekre szabott ERP szolgáltatásban részesül.

Partnerként támogatjuk vállalkozását

Különös figyelmet fordítunk az ügyfeleinkkel való folyamatos, minőségi kommunikációra. Nemcsak a Munixo ERP Software Platform szállítójaként, hanem támogató partnerként és inspirációs forrásként segítjük ügyfeleinket.

Átfogó informatikai megoldást nyújtunk az ügyfeleink mindennapi ügyviteli folyamatainak digitalizációjára és automatizálására. A Munixo Software Platformmal egyszerűbb, hatékonyabb működést biztosítunk egy partneri kapcsolatban, ahol ügyfeleink a fő feladataikra tudnak összpontosítani.

A bevezetési folyamat alatt biztosítjuk az egyénre szabott tréningeket. A működtetés során is magasan képzett, dedikált szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A szoftverfejlesztés és a projektmenedzsment agilis módon, az egyedi igényekre szabva történik. A Novicon munkatársai a bevezetési fázis után is mindig személyesen állnak az Ön rendelkezésére.

Rendszert teremtünk, egy platformot mindenek felett, amely a legfrissebb technológiákon alapszik.

Munixo ERP megoldások a különböző iparágakban

 

Novicon ügyfelei, akik a Munixo-t választották

A Munixo ERP szoftver előnyei

A Munixo egy könnyed és intuitív ERP szoftver, amely kifejezetten a kereskedelmi, szolgáltató, élelmiszer- és gyógyszeripari középvállalkozások számára készült. A folyamatok és adatok központilag, bármikor és bárhonnan ellenőrizhetők, kezelhetők és optimalizálhatók. A Munixonak köszönhetően a vállalat összes fontos vállalati mutatószáma naprakészen és folyamatosan fókuszban tartható. Az ügyfélspecifikus illesztések és fejlesztések lehetővé teszik az Ön vállalkozására számára optimális megoldás megtalálását.

Spóroljon idejével és végezze munkáját még jobb minőségben

A felhasználóra összepontosítunk. Olyan szoftvert kínálunk, amely használata egyszerű, intuitív és amelyhez a felhasználó bárhonnan és bármikor hozzáférhet. Egyetlen kattintással elérhetők a fontos információk, elvégezhetők a szükséges műveletek. Ne vesztegesse értékes idejét automatizálható folyamatok elvégzésére, rendszerek közti adatkarbantartásra. Felejtse el ezeket a folyamatokat a Munixo használatával.

Fokozott hatékonyság a maximális alkalmazkodóképesség révén

A dashboard-ok és csempék segítségével egyedi, felhasználóbarát felületek hozhatók létre, melyek teljesen lefedik cége egyedi munkafolyamatait. A csempék az információs tartalmon kívül mögöttes funkciókkal is felruházhatók, akár egyedileg kialakított megoldásokkal is bővíthetik az alap rendszert. Ezáltal teljesen az Ön igényeire szabott megoldást biztosítanak bármilyen munkafolyamatról legyen szó.

A KPI Live Reporting használatával könnyen és gyorsan hozhat döntéseket

A Munixo modern és áttekinthető dashboardokat biztosít a KPI-ok valós idejű vagy egyedileg meghatározott frissítési intenzitású adatai segítségével. A releváns KPI értékek pillanatok alatt áttekinthetők, melyek nagyban segítik a felelősségteljes döntéshozatalt.

Tejes biztonság és nyugalom a jövőbe tekintő technológiák révén

A Munixo a Microsoft .NET keretrendszeren alapul. Háromrétegű architektúra biztosítja a funkcionalitás és a skálázhatóság alappilléreit. A szoftverrétegek felépítésének köszönhetően a Munixo rendkívül gyorsan és rugalmasan alkalmazkodik a változó körülményekhez és más rendszerekkel is könnyedén integrálható. Különlegessége, hogy a rendszer bővíthető a felhasználó által, vagy egyedileg fejlesztett funkciókkal és modulokkal. Üzemeltesse a Novicon Cloudban vagy on-premise módon. A választás az Öné!

Könnyedén integrálható az Ön rendszerébe

A Munixo megoldásai interfészek segítségével könnyedén integrálható a már meglévő rendszereibe. Ezáltal biztosított az egyszerű adatcsere a Munixo és a jelenlegi rendszerek között, nincs szükség az adatok többszöri bevitelére.
 
Az automatizálással munkát, értékes időt és ezzel pénzt takaríthat meg, továbbá a megoldások bármikor skálázhatók.
Amazon
Logo von Azure DevOps
Logo von DATEV
Logo von DHL
Logo von DPD
Logo von FedEx
Logo von GETMYINVOICES
Logo von Hermes
Logo von Jira Software
Logo von Shopify
Logo von Shopware
Logo von UPS

A minőséget képviseljük

Strukturált üzleti folyamatok az ISO 9001 tanúsítványnak köszönhetően

Kiválóság a szoftverfejlesztésben a Microsoft Gold Partnership révén

IDW PS 880 (GoBD) IDW PS 880 (GoBD) auditálási szabványok szerinti minőség

Munixo ERP Software Platform - Gyakran ismételt kérdések

Miért van szükségem ERP szoftverre?
Az ERP kifejezés az Enterprise Resource Planning (vállalati erőforrás tervezés) rövidítése. A hangsúly a vállalati erőforrások irányításán van. Az ERP szoftver használatával az üzleti folyamatok automatizálhatók és a felhasználó mindennapi rutinja könnyebbé, hatékonyabbá válik.
 
Az ERP szoftver használata közben a vállalatnál rendelkezésre álló és keletkező adatkat összegyűjtjük és egy központi rendszerben tároljuk. A különböző vállalati részlegeket összekapcsoljuk egymással, ily módon minden alkalmazott bármikor és bárhol hozzáférhet a számára fontos, előkészített információkhoz. Ezáltal a munkavégzés hatékonyabb és kényelmesebb.
Mi a különbség az ERP és a CRM szoftver között?
Az ERP és a CRM szoftverek segítenek a vállalatoknak abban, hogy még gyorsabban, hatékonyabban és gazdaságosabban dolgozzanak.
 
Az ERP szoftver, mint a vállalatok számára nyújtott teljeskörű megoldás célja, a különböző alkalmazások integrálása, az üzleti folyamatok irányítása, ellenőrzése és elemzése érdekében. A CRM szoftverek esetében a hangsúly elsősorban az akvizíciót és az ügyfélszolgálatot övező interakciókra és folyamatokra helyeződik.
 
A CRM tehát az ERP rendszer részének tekinthető.
 
A Munixo tartalmaz egy CRM modult, és így az ügyfélkapcsolat-kezelés minden fontos funkcióját lefedi.
A Munixo a megfelelő megoldás számomra?
A Munixo szoftverplatform egy iparágfüggetlen szoftver keretrendszer az üzleti folyamatok leképezésére, valamint az üzleti partnerekkel és más rendszerekkel való központi kommunikációra és interakcióra.
 
A Munixon alaprendszeren alapuló, hasonló vállalatok egyedi ügyfélmegoldásai révén teljesen kialakított, bevált gyakorlatok kerültek kidolgozásra a szolgáltatók (különösen tanácsadó cégek és szoftverfejlesztők), kiskereskedők, élelmiszeripari vállalatok (pl. tejüzemek) és gyógyszeripari vállalatok számára, amelyek lefedik az ERP megoldással szemben támasztott iparági tipikus követelményeket.
 
Emellett testreszabásokkal és bővítésekkel biztosíthatjuk, hogy a Munixo az Ön cége számára is az optimális megoldás legyen.
Milyen előnyöket biztosít a Munixo?
A Munixo több mint egy ERP rendszer: a Munixo egy szoftverplatform, amely zökkenőmentesen integrált modulokat tartalmaz. Gyakran előfordul, hogy a vállalatok az évek során sokféle eszközt használnak az értékesítés, a forgalmazási tevékenységek, a pénzügyi vagy a kiszolgáló személyzet számára az irodában és a terepen. Ennek eredménye gyakran karbantartásigényes rendszerkonstellációk és hibaérzékeny interfészek tömkelege.
 
A Munixo Business Software Platform egy szoftverben lefedi az igényes vállalatok összes üzleti folyamatát. Ez minden alkalmazott számára egységes, könnyen használható felületet és mindig naprakész, azonos adatokat jelent.
 
Kényelmes és intuitív kezelés
A folyamatok automatizálása és integrálása
Az informatikai részleg költségeinek és erőfeszítéseinek csökkentése
Fokozott hatékonyság és átláthatóság a vállalat számára
Biztonság a jövőbiztos technológiák révén
Hogyan működik az ERP bevezetése?
A Novicon nem csak ERP szoftvereket kínál - számunkra a hangsúly a teljes megoldáson van. Szakértőink még a megrendelés előtt egy egynapos workshop keretében Önnel együtt kidolgozzák az egyedi ERP megoldásokkal szemben támasztott pontos követelményeket, és tanácsadó partnerként állnak Ön mellett.
 
A megrendelést követően azonnal kap egy működőképes ERP rendszert az előre kiválasztott Munixo standard modulokkal, beleértve az alapképzést is, hogy a felhasználók közvetlenül belevethessék magukat az új szoftvermegoldásba.
 
Ezt követően rövid megvalósítási blokkokban elkészülnek az ügyfélspecifikus konfigurációk, amelyek használatát megtanítjuk és lehetőséget biztosítunk ezek tesztelésre és elfogadására. Miután minden kívánt konfigurációt az ügyfél sikeresen tesztelt és elfogadtott, egy végső integrációs tesztre kerül sor, amelyet az ERP megoldás üzembe helyezése követ az utolsó lépésben.
 
Ettől kezdve természetesen nem hagyjuk Önöket magukra, hanem partnerként állunk Önök mellett. Fórumunkon és a wikin keresztül bármikor kaphat támogatást, és természetesen közvetlenül a hozzáértő támogató csapatunktól is.

Kollégáink készséggel várják megkeresését, forduljon csapatunkhoz!

Please calculate 2 plus 3.

A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy az Ön adatait felhasználjuk a kérelme feldolgozásához. További információk és visszavonási utasítások az  Adatvédelmi nyilatkozatban találhatók.