top of page
novicon-oktagon-hellgrau-03_edited_edited.png

Innováció az eredményekért...

Üdvözlöm! Engedje meg, hogy bemutatkozzam Önnek:
Munixo vagyok a NOVICON innovatív ERP megoldása. Az üzleti folyamatok hatékonyabbá és átláthatóbbá tételének új dimenzióját hoztam el Önnek és Vállalatának, hiszen a vállalatirányítási rendszer az üzleti sikeresség mozgató eleme.

A Munixo Business Platform azonban nem csupán egy hagyományos ERP szoftver, hanem egy átfogó megoldás, amely maximalizálja a hatékonyságot, növeli a termelékenységet és lehetővé teszi a folyamatos növekedést.
Az ERP, a CRM, a DMS, az HRM és még sok más modul integrációja egyszerűsíti az üzletmenetet, és felszabadítja az Ön vállalkozását a korlátok alól.

Munixo_robot_hands4.gif
Hello! Munixo vagyok.
Miben segíthetek?

 


Miért érdemes a Munixo Business Platform-ot választania?
 

 1. Teljes körű integráció: A Munixo ERP az összes üzleti folyamatot egyetlen platformon kezeli, így biztosítva az adatok összhangját és az átláthatóságot a vállalaton belül.

 2. Testre szabhatóság: Az ERP modulok széles választékának köszönhetően a Munixo teljesen testreszabható az Ön vállalatának egyedi igényeihez és folyamataihoz.

 3. Valós idejű adatok: Azonnali hozzáférés az aktuális adatokhoz és az üzleti teljesítmény méréséhez valós időben, így lehetővé téve gyorsabb és hatékonyabb döntéseket.

 4. Költségmegtakarítás: Az automatizált folyamatok és az egységes adatkezelés jelentős költségmegtakarítást eredményezhetnek a hosszú távon.

 5. Kapacitásnövelés: A Munixo-ban megvalósított munkafolyamat automatizációknak köszönhetően, újabb munkaerő felvétele nélkül valósul meg a kapacitásnövelés, mindemellett a meglévő munkaerő mindennapi tevékenysége is gyorsabbá és hatékonyabbá válik. 

 6. Skálázhatóság: A Munixo skálázható és rugalmas, így könnyen alkalmazkodik vállalata növekedéséhez és változó igényeihez.

 7. Szakértői támogatás: A Munixo szakértői csapata mindig rendelkezésre áll, hogy támogassa Önt a bevezetés, az integráció és az utánkövetés során.

 8. Személyes kapcsolattartás az Ön telephelyén: Kollégáink helyszínen támogatják Önt és munkatársait a teljes bevezetési folyamat alatt és után is. 
   

Ismerje meg, hogyan segít a Munixo Business Platform vállalkozásának, kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra, és megtudhatja, hogyan lehetünk a siker kulcsa a vállalata számára.

Munixo - A vállalati célok megvalósításának művészi eszköze

Kérjen időpontot!

...vagy forduljon Kollégánkhoz telefonon: 

+36309478492

A Novicon Hungary csapata személyes prezentáció keretében bemutatja Önnek és csapatának, hogy milyen speciális ERP megoldásokkal támogatjuk a fejlődni kívánó vállalatokat a hatákonyságnövelésükben.

Tudja Ön, hogy mi a közös például a Vértesker, a Fiwi-Hűt és a Máda Plusz vállalatok működésében?

Mindhárom vállalat folyamatainak gördülékenységéért és versenyképességéért a Munixo felel!
A beszerzéstől kezdve a raktározáson, gyártáson, készletkezelésen át - beleértve például a nyersanyagok kezelését, minőségellenőrzést, sarzskezelést - a logisztikáig, minden szükséges- és kiegészítő funkció rendelkezésére áll!

A kapcsolódó pénzügyi funkciók, fejlett riportálás és előrejelző modul mellett többek között az EDI adatkapcsolat is támogatja vállalkozását a hatékony működésben. Támogassa partnereit, építse be mindennapjaiba a Munixo által nyújtott egyedi partner applikációk hasznos funkcióit. Tartsa a kapcsolatot minden ügyfelével egy intuitív és modern felületen keresztül, egyetlen telefonhívás nélkül.

Termelékenység növelése, hatékonyság fokozása, versenyképesség erősítése - mindez egy hatékony ERP rendszer segítségével válik valóra. Kis- közép- és nagyvállalatok számára egyaránt kínálunk kivételes lehetőségeket. Modernizálja és optimalizálja vállalkozása működését egy újgenerációs, minden igényt kielégítő ERP rendszerrel, a Munixo Business Platform-mal!

„Egy sikertelen ERP bevezetés tanulságai alapján részletes és sokrétű követelményrendszert fogalmaztunk meg az új rendszerrel és beszállítóval kapcsolatban.

Azért választottuk a Novicon megoldását, mert az előzetes demonstrációkon nem csak a szoftver képességeiről és a benne rejlő potenciálról bizonyosodhattunk meg, hanem a szakértői csapat rátermettségéről és ügyfélközpontúságáról is.”

Visegrádi Péter, tulajdonos - Vértesker

Alapozza meg vállalata biztos jövőjét a Munixo kiemelkedő megoldásával...

...így egy hagyományos ERP rendszeren felül:
 

 • az Ön vállalata igényeihez igazodó speciális funkciókat,

 • mélyreható üzleti intelligencia (BI) eszköztárat,

 • fejlett (okos) munkafolyamatokat és automatizált rendszert,

 • mesterséges intelligencia (MI) támogatást,

 • nagyfokú testreszabhatóságot,

 • rugalmas integrálhatóságot,

 • mobil (iOS, Android) és felhőalapú megoldásokat is kap!

A Munixo teljeskörűen lefedi az Ön Vállalata igényeit:

 

⦁ Pénzügy Basic Modul: Kintlévőségkezelés, ÁFA kulcsok definiálása országonként, kimutatások, Finance Basic Dashboard, bankok beállítása (bankkivonatok betöltése, SEPA utalások), ügyfél és beszállítói egyenlegek lekérdezése, szaldo listák.

⦁ Vállalati Tudástár: FAQ, egyéb információk tárolása, kétszintű kategorizálás, integrált DMS rendszer.

⦁ Vállalati Tréningek: Továbbképzés modul, külső-belső tréningek, ismétlődő tréningek, résztvevők nyilvántartása, opcionális vagy kötelező tanfolyami részvétel szabályzás, kontaktszemélyek, referens, DMS integráció.

⦁ GDPR Modul: Egyszerű anonimizáció, kapcsolattartóknál GDPR specifikus beállítások, adatgyűjtés, adatkezelés, adatfelhasználás. Integrált E-mail Modul az adatmódosítások követésére.

⦁ Adószám Modul: Európai uniós és magyar adószámok, céginformációk ellenőrzése, adatok betöltése.

⦁ Duplikáció ellenőrzés Modul: Cégek, magánszemélyek ellenőrzése a többszöri adattárolás elkerülése érdekében.

⦁ Szerződéskezelés Modul: Automatikus számlázás szerződések alapján, kimutatások készítése.

⦁ Szervező Modul: Bejövő és kimenő e-mailek kapcsolattartókhoz rendelése, naptáradatok és kontaktadatok szinkronizálása, esemény alapú értesítések küldése, pl.: feladatok, naptárbejegyzések, ajánlatok, megrendelések, számlák, szerződések alapján e-mailben. Felszólítások, számlák, jóváírások, automatikus kiküldése jóváhagyási folyamat alapján.

⦁ Bejövő dokumentumok: DMS rendszer kiegészítése bejövő számlák típussal, dokumentumok csoportosíthatósága típusok és munkafolyamati státusz szerint. NAV bejövő számlák letöltése automatikusan vagy manuálisan, bejövő e-mailek automatikus továbbítása a Munixo bejövő dokumentumtárba. Automatikus beszállítófelismerés, fizetési határidő automatikus kitöltése. Adatok átadása a pénzügy modulnak. Kifizetések jóváhagyási folyamatának támogatása, fizetési javaslatok összeállítása.

⦁ Munixo Smart Search Modul: Teljesszavas keresés a Munixon belül, keresés a dokumentumok tartalmában is.

⦁ Munixo Print Design Basic Modul: Nyomtatási képek beállítása a cég designjai szerint: Ajánlat, megrendelés, szállítólevél, számla, érdeklődés, beszállítói megrendelés (Céges adatok beállítása, Logó, lábléc, levélpapír támogatás) magyar és angol nyelven.

⦁ Munixo Bevezetés Kick-off Modul: Bevezetés előtti kick-off meeting az összes felhasználóval, Munixo Standard bemutatása a bevezetésben résztvevő projekttagoknak.

⦁ Munixo Bevezetés Basic Modul: Bevezetés megtervezése, projektterv készítése, első koncepcionális témák egyeztetése, segítségnyújtás a Munixo kliensek telepítésében.

Ismerje meg a Munixo ERP megoldást 
néhány lépésben...

1. Tekintse meg a Munixo felületét

2. Találkozzon a Novicon Hungary csapatával

businesscard_attila.png
Szőlősi Attila
CEO, ERP developer

 

"Dolgozzunk együtt partneri kapcsolatban, a közös munka gyümölcse pedig emelje új szintre vállalkozását! Vigyük véghez közös projektünket a hatékonyság és eredményesség jegyében."

businesscard_krisztianvissi.png
Vissi Krisztián
Senior Project Manager

 

"A döntés meghozatala előtt ismerje meg az Ön személyes 
projektmenedzserét, aki a bevezetés teljes időtartama alatt készséggel támogatja csapatát."

businesscard_benjaminnagy.png
Nagy Benjámin
ERP Consultant

 

"Szakértő csapatunk garancia a sikerre és fejlődésre."

businesscard_zsuzsanna.png
Szőlősi-Ordacsi Zsuzsanna
Sales Manager


 

3. Foglaljon időpontot

"Tekintse meg a jövőbeli megoldását egy személyre szabott bemutató keretében, teljesen kötetlenül."

Foglaljon időpontot közvetlenül itt:

bottom of page