Az Ön személyes Munixo bemutatójának igénylése

1. Lépés - Előzetes konzultáció: Először telefonon egyeztetünk Önnel legfontosabb igényeiről, majd kiválasztjuk a Munixo Demo bemutatójának időpontját. A találkozó általában két órát vesz igénybe.

2. Lépés – Az Ön személyre szabott Munixo Demo bemutatója: Az előkészületek során a bemutatót az Ön igényeihez igazítjuk, hogy a lehető legjobb vizuális szinten tudjuk bemutatni az Önnek szóló Munixo megoldásokat. A bemutató során természetesen válaszolunk minden egyedi kérdésére.

3. Lépés – Az Ön egyedi Munixo ajánlata: A Demo találkozót követően egy rövid összefoglalót kap, amely tartalmazza az Ön egyéni Munixo képernyőképeit, további információkat és az Ön Munixo ajánlatát. Az ajánlatot egy következő találkozón együtt beszéljük meg, és közösen konfiguráljuk a bevezetni kívánt Munixo modulokat és licenceit.

 

Görgessen lejjebb a további információkért és Munixo képekért...

Munixo 94 másodpercben

Munixo Design Tools - Tervezőeszközök

A tervezőeszközökkel korlátlan lehetőségei vannak a Munixoban. Készítse el saját dashboardjait, csempéit
és listáit kívánságai szerint. Alakítsa a Munixo-t a saját egyedi ERP szoftverévé, legyen az Öné, az egyéni
kényelme szerint.

Munixo - Dashboards

Azonnal reagálható, mindig friss adatok - A Munixo tematikus Dashboard-ok lehetővé teszik, hogy mindig időben és pontosan tájékozott legyen. Mindössze néhány kattintással elvégezheti a szükséges műveleteket vagy előhívhatja a tartalmakat, ezáltal egyszerűen és hatékonyan kezelheti üzleti folyamatait és döntéseit.

Munixo - Standard nézet

Standard nézeteink áttekinthetően strukturáltak. Lehetővé teszik, hogy rövid idő alatt nagy mennyiségű információt kapjon az adott munkafolyamatról. A "What-you-see-is-what-you-get" szerkesztővel minden maszkot könnyedén testre szabhat, az Ön és vállalata egyedi igényei szerint.

Munixo - Listák

Dolgozzon áttekinthető listákkal, amelyek pontosan azokat az információkat tartalmazzák, amelyek az Ön és kollégái számára fontosak. A csoportosítások, a feltételes formázás és számos más funkció lehetővé teszi a listákban szereplő információk gyors bevitelét és feldolgozását.

Munixo - Nyomtatási sablonok

Letisztult, átlátható bizonylatok és informatív jelentések egy gombnyomással - a Munixo List & Label használatával könnyedén, pillanatok alatt készítheti el a kívánt nyomtatási sablonokat a vállalati design elemeihez igazodva.

Fedezze fel a Munixo egyediségét!

Ha szeretne további információkat kapni ERP megoldásainkról,
forduljon Zsuzsannához, készséggel várja megkeresését:

+36 30 947 8492

 

Továbbra is vannak kérdései?
Örömmel válaszoluk. Várjuk megkeresését!

What is the sum of 2 and 3?

A kapcsolatfelvételi űrlap elküldésével Ön beleegyezik abba, hogy az Ön adatait felhasználjuk a kérelme feldolgozásához. További információk és visszavonási utasítások az  Adatvédelmi nyilatkozatban találhatók.